16 Temmuz 2016 Cumartesi

KİTAP YORUMU : ŞAHANE HATALAR | CUMARTESİ | -Lorainne FREENEY & Tara McCARTHY

         


       Sayfa Sayısı: 424
       Baskı Yılı: 2015


       Dili: Türkçe
       Yayınevi: April Yayıncılık



Konu:
Son hatanı hatırlıyor musun?
Şahane!
Serinin dördüncü kitabında vitesi yükseltiyoruz.
Cumartesi gecesi atesi tutusturuyor. 
Eski sevgilin pusuda, en yakın arkadasın büyük bir sır saklıyor, herkesin gözü birbirinin üzerinde.
Cumartesi geceni nasıl tamamlayacagın ise tamamen sana ve yapacagın seçimlere baglı.
Sürprizler adrenalini son raddeye çıkarıyor, sahane hatalar unutulmaz sonlarla dügümleniyor.
Çözebilir misin?
Kader diye bir sey vardır ve sizin seçimlerinizle değişir.
Bu kitabı okumaya normal bir kitap gibi birinci sayfadan baslayın. İlk bölümün sonunda, önünüze bir yol ayrımı çıkacak. Kararınızı verin ve ilgili bölüme gidin.
Her bölümün sonunda seçimlerinizle kaderinizi kontrol etmeye devam edeceksiniz.
Kitabı okurken bazen hiç beklemediginiz bir yere ulasacak, bazen de kendinizi daha önce oldugunuz yerde bulacaksınız.
Hayatın size neler hazırladıgını asla bilemezsiniz. Ama sunu biliyorsunuz: iyilikler her zaman ödüllendirilmiyor ve bazen hatalı kararlar, sahane olayların baslangıcı olabiliyor. Her yolculugun sonunda basa dönüp tekrar baslayın, unutmayın, herkes ikinci bir sansı hak eder. Yüzlerce farklı hayat sizi bekliyor.
Iyi sanslar.

Benim yorumum :
       
 Merhabalar !
            Şahane Hatalar serisinin 4.kitabı ile karşınızdayım .  Diğer serilerden inanılmaz ölçüde farklı ve ilginç olan Şahane Hatalar serisinin okuduğum en vasat kitabı olmalı bu . Serinin ilk kitabından başlayarak devam eden ilginçlik bu kitap tarafından mahvedilmiş. 


           Kitapta kendimizin başrol olması mükemmel bir şey. Seçimler yapıyoruz  ki bize zevk veren kısımda burası zaten . Yapmamız gerekeni  yada doğru olanı değilde yapmak istediğimizi yapma fırsatı buluyoruz bu seride.


           Bu kitapta ilginç evet buda diğerleri kadar farklı ama eksiklikleri o kadar çok ki . En başta bu kitabin yazarı ilk iki kitabın yazarı olan  Heather McElhatton değildi. İlk iki kitapta aldığım tadı zerre kadar alamadım. Zaten kitap diğerlerine oranla daha kısaydı. Bölüm sonlarında ki seçimler bana o kadar gereksiz geldi ki . Tercih yapmak bir sonraki bölüme geçmek bile istemedim.


          Kitabın içeriği hakkında bahsedebileceğim pek bir şey yok.Çünkü  herkes kendi yolunu tercih ediyor ve sizi ona göre karakterler karşılıyor.Ve yine seçimlerinize göre çeşitli olaylar yaşıyorsunuz.O karakter iyi bu karakter kötüydü diyemeyeceğim ama karakterler çok belirsiz diyebilirim.'Kim arkadaşınızdı  ? O kimdi?O nereden çıktı yaa ?' falan oluyor hep.


          İlk fırsatta ilk iki kitabı hakkında yorumlarımı sizinle paylaşacağım ve okumanızı tavsiye edeceğim ama bu kitabı için bunları söyleyemeyeceğim.
Okuduktan sonra sımsıkı sarılıp 'of be çok güzeldi ' diyeceğiniz bir kitap değil. Başından sonuna kadar sizi tatmin etmeyecek bir kitap.Kitabı daha fazla yermek istemiyorum.Sonuçta bir emek sonucu ortaya çıkmış bir ürün . Ama benim beklentilerimi karşılayamadı :( 
Şimdilik sizlere veda ediyor bir daha ki yoruma görüşmek üzere hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.. 



                                                            Benim puanım 5 üzerinden 1  :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder